AlloyGator, den verdensledende felgbeskytter!

Alloygator får du hos Autodeler AS.

Alloygator er den prisvinnende felgbeskytteren som med rette kan kalles "uten sidestykke". Kvaliteten og funksjonaliteten i dette produktet vitner om at det uten tvil er verdt pengene. Alloygator ble kåret "product of the year" i det Britiske magasinet Auto Express, og har gjennomgått omfattende tester i MIRA. 

Vi kan med sikkerhet regnes som en av landets ledende leverandører og montører av Alloygator. Dette er et grensesprengende produkt som vi også har eksklusiv distribusjonsrettighet for i Polen.

Alloygator kommer i komplett sett med 4 ringer, bruksanvisning, samt alt materiell du behøver for å selv kunne montere selv. Det eneste du trenger, er tilgang på trykkluft, jekk, og med fordel en gummislegge.

Alloygator er tilgjengelig i hele 15 forskjellige farger!

Sølv - Gjør at felgen ser større ut
Sort - Såvidt man legger merke til at den er der

GunMetal, Rød, Hvit, Blå, Rosa, Grønn, Gul, Orange og Lilla - Gir ekstra stil til felgene dine.

Nå kommer også nyheten "Glow In The Dark" som gjør nettopp det, nemlig gløder i mørket. Denne Alloygatoren lades opp av sollyset, og gir et stilig selvlysende grønnskjær når mørket faller på. Om ikke det varer lenge nok for deg, kan du få kompisen din til å lade deg opp igjen ved å lyse på dem med frontlysene!

Uten å røpe for mye, kan vi si at fargesortimentet stadig øker, og at dette er siden å følge med for å finne de nyeste produktene på markedet!

Alloygators monteres ved å følge vår detaljerte instruksjonsvideo, Alle 4 Alloygator kan monteres på cirka 60minutter. Dersom du er i tvil om Alloygator passer på hjulene dine, ta kontakt med oss før bestilling så finner vi ut av det sammen!

Størrelser:

Alloygator Standard er tilgjengelig i "one-size" og passer fra 13" til 21" felger med maksvekt på kjøretøy opp til 3 tonn. Alloygators har universal passform så dersom du kjøper disse som en gave trenger du ikke vite felgstørrelsen på forhånd før du kjøper.

Alloygator Exclusive har en rundere utforming som gjør profilen mindre fremtredende, er tilgjengelig i "one-size" og passer fra 12" til 24" felger med maksvekt på kjøretøy opp til 3 tonn. Alloygators har universal passform så dersom du kjøper disse som en gave trenger du ikke vite felgstørrelsen på forhånd før du kjøper

Vi leverer Alloygator til bilforretninger, kjøreskoler, bilutleie, taxier, og sluttkunder.

Ikke nøl med å kontakte oss om du har noen spørsmål om Alloygator!

 

AUTO EXPRESS PRODUCT OF THE YEAR!

AlloyGator beviste at det virkelig er "The Best of British på Auto Express Awards i mai 2013

Alloygator, som er en patentert felgbeskytter, vant den prestisjetunge og ettersøkte tittelen "Best Product of the year" i Auto Express, hvor det konkurrerte mot over 750 produkter som hadde blitt vurdert og testet av Auto Express over en 12 måneders periode.

Produsert i supersterk nylon gir den beskyttelse under alle forhold. Alloygator vil forlenge livet til aluminiumsfelgene, og spare både tid og penger i forhold til dyre reparasjoner. Designet i samråd med spesialister innen denne teknologien, har felgbeskytteren Alloygator gjennomgått massiv testing blant annet hos det anerkjente test og utviklingssenteret MIRA.

Med Alloygator trygt plassert mellom dekk og felg, vil det ikke bare sørge for den optimale beskyttelsen for dine hjul, men vil også sørge for et fantastisk blikkfang.