DocVision er et av våre nyeste varemerker, Her snakker vi innovative produkter med kostnadseffektivitet og miljø i fokus!

En europeisk bilpleieprodusent av ypperste kvalitet.

Bestselgeren fra DocVision har uten tvil vært deres spylervæske i tablettform. Vi snakker om en 8 grams tablett som blir til 4 liter spylervæske! Dette var det grensesprengende produktet som startet den omfattende prosessen, som igjen medførte at vi idag representerer en fabrikant i verdensklasse!

Sikkerhet og kvalitet - Garantert.
Doc Vision er underlagt de strengeste og mest omfattende tester hos DEKRA, som er det ledende instituttet for sikkerhet og kvalitet. Her har produktene fra DocVision mottatt DEKRA Kvalitetsstempel for rengjøringsevne og materialkompabilitet. Om du ønsker mer informasjon om testresultat, se på bunnen av siden hvor testrapporter er lagt ut.

For deg som storforbruker, bilforretning, utleieselskap eller liknende, har vi også mulighet til å levere dette produktet med din logo. Mulighetene for mersalg, promotering og reklame er svært gode med DocVision og Autodeler AS. Ikke nøl med å kontakte oss for ideer og innspill på hvordan vi kan hjelpe nettopp deg og din bedrift!

Vindusspylervæske pulver!

Basert på den grønne teknologien fra vindusspylertabletterne, har DocVision tatt enda et steg videre på den innovative og miljøvennlige veien for å lage bilpleiemidler som ikke skal skade forbrukere eller miljø. Vi introduserer nå vindusspylervæske i høykonsentrert pulverform. Kun 10 gram vil gi deg 5 liter ferdig spylervæske. Et supert produkt for både person og varebiler.

Høyeste kvalitet og vaskeresultat: I tillegg til de kraftige rengjøringsegenskapene, vil produktene fra DocVision også rengjøre og avkalke hele vindusspylersystemer. Dette gjelder både tank, slanger, og spyledyser! Ved regelmessig bruk av DocVision vil du motvirke forkalking av vindusspylersystemet, noe som gjør at får mindre belastning, og det varer lenger.

Enkelt i bruk: Konsentratet kommer i en flott forpakning, og det er svært enkelt i bruk: Bare hell pulveret i spylvæsketanken, og fyll opp med vann (inntil 5 liter). Pulveret vil løses opp raskt, og systemet er klart til bruk! 

Miljøvennlig og hendig: På grunn av den kompakte størrelsen, er det enkelt å alltid ha disse miljøvennlige pakkene klare for bruk i bilen. Det er ingen PET plastkanner som må sorteres i spesialavfall, og alle midler som brukes i DocVision vindusspyler pulver er raskt og fullstendig nedbrytbart.

Spylervæske Tabletter i bulk kartong

Bulk kartongen til personbiler består av 100 tabletter à 8 gram. Hver av disse gir deg 4 liter ferdig spylervæske. Dette er en ideell løsning for bilverksteder, transportselskaper, bilutleie, kjøreskoler og taxier. Det har også vist seg å være en bestselger på disken på både bilrekvisitabutikker og bensinstasjoner! DocVision oppfyller som et kinderegg, tre ganger! Plassbesparende, kostnadseffektivt, og miljøvennlig!

  

Bulk kartongen til vare og tungbilsektor, inneholder 30 tabletter à 24 gram. Hver av disse vil gi deg hele 12 liter ferdig spylervæske! DocVision leverer her den perfekte løsningen for både busser, lastebiler og varebiler. En kartong på knappe 10x10x24 cm vil sørge for at du har med deg 360 liter spylervæske! I tillegg til dette er det nå slutt på å måtte samle opp brukte spylervæskekanner, og spare på skvetter fordi tanken er full.

Denne løsningen har også vist seg å være svært populær hos bilflåter, utleieselskaper og verksteder som ønsker å ha spylvæske tilgjengelig for å toppe opp bilene til kundene sine.

Dashboard & Cockpit rens

DocVision cockpit renseduker kan brukes til å rengjøre alle plast,tre og gummi deler i biler og lastebiler både raskt og enkelt. Skit fjernes ved et enkel sveip med denne duken! Denne kvalitetsduken har samme vaffelstruktur som glassrensen, og rengjør uten å etterlate annet enn en behagelig citrusduft. Renseduken er laget spesielt med tanke på at overflater med matt finish forblir preservert, uten striper eller film.

DocVision cockpit renseduk er miljøvennlig, nedbrytbar, og kan enkelt oppbevares lett tilgjengelig i bilens hanskerom. Ideell for deg som krever resultat og kvalitet npår du er ute på veien!

Multicleaner

DocVision Multicleaner er et funskjonelt verktøy og svært fleksibelt i sitt bruksområde. Det har en ideell størrelse og en forpakning som gjør at det svært enkelt kan legges unna i hanskerom eller dørlomme. Her i Norge er vi vant med ymse snøskraper, klisterfjernere osv. Her får man et verktøy som enkelt gir deg alt i ett! Svært enkelt i bruk, og perfekt til fjerning av vignetter, klistermerker, is, eller rett og slett til rengjøring av glassflater og speil.

DocVision Multicleaner kan og med fordel brukes hjemme til å rengjøre keramiske overflater og fliser. Brukes med stort hell for fjerning av kalk og såperester på baderom! Den fleksible DocVision Multicleaner kan enkelt oppbevares i både hjem og bil ved å folde sikkert inn bladet.

Vindusspylervæske tabletter

Hovedingrediensen i de velkjente, konvensjonelle spylervæskene tilgjengelig på markedet idag, er vann! Vann som har blitt pakket, transportert fra fabrikken til deres distribusjonssenter, deretter til distributører og agenter, og derfra til butikker, verksteder og bensinstasjoner. Etter bruk, blir så de tomme flaskene eller kannene samlet sammen for så å bli transportert til et anlegg for resirkulering. Alt dette koster penger, for ikke å snakke om at det har en uheldig effekt på miljøet.

Høyeste standard på kvalitet og resultat: DocVision har valgt å følge en annen vei! Ved å benytte en ny produksjonsmetode, er det nå mulig å produsere en svært effektiv og konsentrert vindusspylervæske i form av en tablett. Dette produktet er ikke bare effektivt slik som du forlanger av en hvilken som helst vindusspylervæske, men det kommer også med andre fordeler: Det vil være kostnadsbesparende, plassbesparende, vedlikeholdende på ditt spylersystem, og ikke minst ha en positiv effekt på miljøet. Autodeler AS har brukt lang tid og testet flere forskjellige produsenter av sylervæske i tablettform, men har først i DocVision funnet et produkt som ikke legger trafikkfilm, er fullstendig nedbrytbart, og i tillegg fjerner kalk i vaskeanlegget!

Enkelt i bruk: Konsentratet kommer i en flott forpakning, og det er svært enkelt i bruk: Bare putt tabletten i spylvæsketanken, og fyll opp med vann (inntil 4 liter). Tabletten vil løses opp raskt, og systemet er klart til bruk! 

Miljøvennlig og hendig: På grunn av den kompakte størrelsen, er det enkelt å alltid ha disse miljøvennlige pakkene klare for bruk i bilen. Det er ingen PET plastkanner som må sorteres i spesialavfall, og alle midler som brukes i DocVision vindusspyler tabletter er raskt og fullstendig nedbrytbart.

Glassrens

DocVision glassrensduker kan brukes til å rengjøre alle overflater av glass og speil i et enkelt sveip. Denne kvalitetsduken i vaffelstruktur har en behagelig citrusduft, og fjerner enkelt trafikkfilm og interiørdamp samtidig som den motvirker kondens.

DocVision glassrens er miljøvennlig, nedbrytbar, og kan enkelt oppbevares lett tilgjengelig i bilens hanskerom. Ideell for deg som krever resultat og kvalitet når du er ute på veien!